Olika Förgasar-kit

Huvudmunstyckena som levereras som standard passar till originaldämparna och det vanliga pappersluftfiltret. Så fort du gjort några ändringar behöver du anpassa munstyckena till de nya behoven.

Det har visat sig att med nya öppnare ljuddämpare, bellmouth och luftfilter med mer luftgenomströmning behöver du större huvudmunstycken för att till fullo dra nytta av det ökade bränsletillförslen.
I vissa fall kan även större lågfartsmunstycken ge utdelning om du har problem med kallstarter. För de som har 790cc motorn i sin hoj har det gett bra effekt att byta ut nålarna till Thruxton nålar.
Rätt inställt ger dessa alla dessa ändringar klara förbättringar i både driv och hästkrafter.

Tillsammans med munstyckena kommer också en uppsättning med skruvar som ersätter de existerande för att underlätta av- och påtagning av kåpan till förgasaren.

cjk
CJK10 TJPs förgasar-kit innehåller två huvudmunstycken, två lågfartmunstycken och 4 x 0.5mm brickor (se foto ovan) och dessutom får du med 2 set av hexskruvar att ersätta standardskruvar. Handledning och guide till finjustering ingår såklart.
cjk
MJK10 Huvudmunstycke-kit innehåller två huvudmunstycken, och 4 x 0.5mm brickor (se foto ovan) och dessutom får du med 2 set av hexskruvar att ersätta standardskruvar. Handledning och guide till finjustering ingår såklart.
cjk
SJK10 SUPER JET-kit innehåller två Thruxtonnålar, två huvudmunstycken, två lågfartmunstycken och 4 x 0.5mm brickor (se foto ovan) och dessutom får du med 2 set av hexskruvar att ersätta standardskruvar. Handledning och guide till finjustering ingår såklart.
Passar även 790cc motorn.

cjk
NJK10 Thruxton nål-kit innehåller två Thruxtonnålar och 2 x 0.5mm brickor (se foto ovan) och dessutom får du med 2 set av hexskruvar att ersätta standardskruvar. Handledning och guide till finjustering ingår såklart.
Passar 790cc motorn.

Mer info om finjustering och handledning hittar du under avdelningen "Instruktioner PDF".
Där finns flera exempel på vad du bör välja för huvudmunstycken beroende på vilka förbättringar du gjort på din hoj - OBS! Kolla igenom handledningen INNAN du beställer!

Artikelnr Benämning
CJK10
SJK10
MJK10
NJK10
TJPs förgasar-kit
Super Jet-kit
Huvudmunstycke-kit
Thruxton nål-kit
Till startsidan - Bonneville Adress: Måsvägen 1B, 227 33 Lund E-post: info@bonneville.se ©