Triumph Bike of the monthMånandens Triumph

Juni

JuniJUNI 2007 - Jesper Ek, Triumph Bonneville 03
Den här gången tar jag helt sonika min egen hoj! Jag är den som driver Bonneville.se och heter alltså Jesper Ek, är 39 år och bor med familj mitt i Lund nere i Skåne.
Började med Bonneville.se för att jag köpte en Triumph Bonneville hösten 2002 och såg direkt en bild framför mig vad jag ville förändra. Det fanns få saker att tillgå i Sverige så jag började söka upp leverantörer runt om i världen för att få till hojen som jag ville. Eftersom det var dyrt som attan med fraktkostnaderna började jag importera i större antal och på den vägen är det..
Min Bonneville får förändringar nästan varje vecka eftersom jag provar allt som vi själv tar in för att se att det är bra kvalitet och att jag gillar utseendet.
- Tyvärr har detta inneburit att hojen aldrig riktigt är som jag önskar - alltid nåt som "bara ska testas"...
På bilden ser du hojen som den ser ut i slutet av maj 2007.
Det som syns utanpå är diverse bultar och sadelskruvar, oljelock, Monza tanklock, singelsadel, M-styre med plugg, styrändsplugg, nya klockor och termometrar (kommer i juni), högre stötdämpare bak från Koni (kommer i juni), klassiska ljudämpare HBS105, kortare framskärm och bakskärm och inte minst en liten racingkåpa fram.

Av det som inte syns är det bl a naturligtvis luftinsprutningskit, byte av munstycken och nålar, UNIfilter, bellmouth, 18 kuggars framdrev, gaffelfjädrar och inte minst test av en ny hemlig produkt som kommer under sommaren 2007!Vill du också vara med som Månadens Triumph mailar du till mig så skickar jag mer info.
Till startsidan - Bonneville Adress: Måsvägen 1B, 227 33 Lund E-post: info@bonneville.se ©